Friday, November 5, 2010

Är ni stolta nu, EAP?

Téparty rörelsen i USA vann valsegrar i valet i veckan. Om man studerar tépartyrörelsen ser man att LaRoucherörelsen vunnit en "stor" seger. De har spridit vanan att måla små Hitlermustacher på bilder av Obama och fått hela den galna kristna högern att göra samma sak.

Téparty-rörelsen är galen. Jag har skrivit om den i en annan blogg. Det är rasister, islamofober, homofober och kristna fundamentalister i en salig röra. Där skriver jag:

Det är som om Livets ord hade gått ihop med Sverigedemokraterna och ett gäng Libertarianer utan hjärta eller hjärna och sen skapat ett gemensamt projekt. Tépartyt representerar det sämsta av det sämsta i USA, anser jag.


Att denna galna rörelse nu gör som Lyndon LaRouche, dvs ritar små Hitlermustacher på bilder på Obama, och påstår att Obama är som Hitler, visar bara vilka galningar som attraheras av LaRoucherörelsens idéer.

Är ni stolta nu, EAP? Det bestående minnet av er kampanj mot Obama sen två år tillbaka är en Hitlermustach som kristna fundamentalister som tror att världen skapades för 6000 år sen och som vill kicka ut invandrare från USA använder!

http://www.larouche.se/nyheter/2009/09/28/svt-s-agenda-ljog-om-mustaschplakatet-pa-obama

http://www.larouche.se/nyheter/2009/05/21/barack-obama-kopierar-hitlers-sjukvardspolitik

http://www.larouche.se/artikel/monitor-fysisk-ekonomi-november-2010-usa-valet-vad-hander-med-obama

2 comments:

  1. Torbjörn, både du och EAP bekräftar Goodwins lag: http://sv.wikipedia.org/wiki/Godwins_lag

    ReplyDelete
  2. Godwins lag är intressant och det vore intressant att få veta hur Jerlerup bedömer den.

    ReplyDelete