Wednesday, May 13, 2009

Varför ska jag INTE rösta på EAP (ett svar till EAP och Lyndon LaRouche).

Ett svar på: http://www.larouche.se/artikel/varfor-ska-jag-rosta-pa-eap-askary-svarar

* För att partiet, som är en del av den internationella LaRoucherörelsen, är en sekt. Välkända sektledare över hela världen varnar för LaRoucherörelsen. Steve Hassan, som leder det amerikanska Freedom of Mind-centret, säger
att rörelsen är en sekt, därför att det är en "auktoritär grupp, med
en pyramidial maktstruktur, med en karismatisk frontfigur som har
diktatorisk kontroll över rörelsen och säger sig sitta inne med svaren
på precis allt". Läs mer i länksamlingen som jag klistrar in i slutet av denna artikel.

* För att de amerikanska medlemmarna arbetar politiskt för sekten, sex och en halv till sju dagar i veckan, över tolv timmar om dagen. Och så har de tvingats arbeta i trettio år! Sekten själv motiverar det med att de är i "krig", men ingen kompetent general, bara tyranner och sektledare, skulle tvinga sina "soldater" vara i krig så mycket. (I sverige jobbar de inte lika mycket, men förebilden för arbetet är USA.)

* För att LaRoucherörelsen fungerar TOTALITÄRT. Dess inre uppbyggnad är sån att LaRouche styr enväldigt över hur politiken ska vara, vem som ska anses vara förrädare eller vän, vad som får debatteras och sådant. Ingen egentlig debatt är tillåten. Att inte hålla med Lyndon LaRouche, eller att tvivla på att han har rätt i någon viktig sak, är som att begå förräderi och det ses inte med blida ögon!

* För att Lyndon LaRouche ogillar demokrati. Han har flera gånger öppet sagt att demokrati är nåt som han ogillar. I det förslag han skrev för en konstitution i Kanada 1981, föreslår han direkt att STORA delar av väljargrupperna, de han kallar hedonister, inte ska få rösta och inte ska ha rätt till pressfrihet.

* För att laRoucherörelsen omger sig med skumma vänner. Låt oss se vilka vännerna är och har varit. Mugabe i Zimbabwe, Bashir i Sudan, Burmas regim, Sydafrikas aparthaidregim under 80-talet, hutuerna som begick massmord i Rwanda, Seneidlin i Argentina (som samarbetat med Alfredo Astiz, som låg bakom mordet på Dagmar Hagelin; Noriega, Libert Lobby i USA, och pedofilen James Bevel, för att bara nämna några få!

* För att EAP inte alls har rätt om finanskrisen. EAP har sen 1973 sagt att finanssystemet kommer att krascha "inom kort", om man säger det konstant i 35 år så händer det kanske då och då att börsen går ner och att det blir kris. Har de mer rätt då? Och förresten så har Ulf Sandmark rätt när han ibland privat till folk säger att EAP:s ekonomiska program är "EKONOMISK DIKTATUR"!

* För att EAP är DUALISTER, och MANIKEER och dessutom harmageddon-förespråkare. De ser världen i svart- och vitt, i 100% gott och 100% ont. Och dessutom anser de att världen kommer att gå under snart OM INTE LYNDON LAROUCHE OCH HANS VÄNNER räddar världen!

* För att Lyndon LaRouche satt inne i fem år i fängelse i USA, för bland annat skattebrott. han hävdade i domstolen att han inte tjänat pengar på många år. När åklagaren frågade Lyndon om var han fått kläderna han bar från, och vem som köper maten han äter, svarade dumskallen: "jag vet inte"...

Han kallar sig världens främsta ekonom, och han vet inte ens varifrån maten han äter kommer och vem som köpt kalsongerna han bär! :o)

Skämt åsido. Alla äldre medlemmar i EAP vet egentligen att det var bedrägeri. Fråga dem varför Rick Saunders var i Sverige 1985 - 1986 och varför det är en så stor hemlighet ÄN IDAG! Nej, det har inte med bokbordet i Hallunda den 28/2 1986 att göra, utan med att han, och några andra medlemmar, skeppades över till Europa för att kringgå rättvisan i USA. Han var misstänkt för BEDRÄGERI i USA!

Och förresten... Den officiella storyn är att LaRoucherörelsen tog lån, och att sen staten stängde en del av LaRoucherörelsens tidskrifter, så de inte kunde betala tillbaka lånen. Ganska rätt. Lägg till att strategin var att ta lån, och sen när LaRouche vann presidentvalet skulle alla få tillbaka pengarna. Vad detta är är bedrägeri i samma klass som när IT-bolag lånade pengar på 90-talet VÄL MEDVETNA OM ATT DE BARA KUNDE BETALA TILLBAKA LÅNEN OM DE FICK KONTROLL ÖVER 75% AV SIN MARKNAD I SVERIGE! Samma sorts bluff pysslade LaRoucherörelsen med!

* För att EAP är ensidigt industrialistiska! Det går inte att bara manipulera naturen hur som helst och tro att människorna inte skadas i längden.

* För att EAP är EXTREMA konsspirationsteoretiker. Ok, de menar inte att Henry Kissinger egentligen är en utomjordisk ödla, som David Icke gör. SÅÅÅ extrema är de INTE. Men de ser världen som ett svartvitt DUALISTISKT spelfält där så kallade OLIGARKER styr, oligarker som styrs av skumma brittiska aristokrater!

* För att EAP om de skulle få makten skulle I PRAKTIKEn förbjuda både rockmusik och dataspel och sånt som facebook och Twitter. De skulle göra det svårt för alternativa andliga och medicinska rörelser att verka (eftersom nyandlighet är = satanism enligt dem) och såna böcker som Harry Potter (exempelvis) skulle nog också förbjudas. Och Al Gore skulle hamna i finkan!

Alla de fenomen jag nämnt här har alltid kallats sataniska, nazistiska, nåt som förslavar människan, nåt som är värre än det värsta pestvirus och som måste isoleras likt man isolerar och stoppar en pestsmitta! Lägg ihop ett och ett och läs LaRouches förslag för en konstitution i Kanada och ställ frågan om LaRoucherörelsen verkligen skulle tillåta sådana "Hitler Jugend liknande rörelser" (deras citat) som Facebook och MySpace att finnas i ett land styrt av dem?

* Kort och gott, för att EAP inte är en politisk rörelse, utan en TOTALITÄR POLITISK SEKT!


/T (f.d. medlem i EAP och ICLC)LÄNKAR!

Min engelska huvudblogg: http://american-lycurgus.blogspot.com/

Sektexperten Stephen Hassans sida med information om LaRouche:
http://www.freedomofmind.com/resourcecenter/groups/l/larouche-movement/

Rick Ross sida om laRouchekulten: http://www.rickross.com/groups/larouche.html

"European"s svenska blogg om EAP och LaRoucherörelsen:
http://eap-larouche.blogspot.com/

"Europeans" engelskspråkiga blogg om Lyndon laRouche:
http://american-lycurgus.blogspot.com/

"Europeans" samling av information om LYM: http://larouchesources.blogspot.com/

Tysk information om Lyndon laRouche: http://www.agpf.de/LaRouche.htm

Journalisten Dennis Kings hemsida om laRouche:
http://www.lyndonlarouchewatch.org/

Hemsidan om Jeremiah Duggan: http://www.justiceforjeremiah.com/

LaRoucheplanet, faktasamling om LaRouche som avhoppare skapat:
http://laroucheplanet.info

Factnet, diskussionsforum för avhoppare och för journalistisk
undersökning av LaRoucherörelsen:
http://www.factnet.org/vbforum/forumdisplay.php?f=1229

1 comment: