Saturday, May 9, 2009

Vill du att EAP censurerar internet?


EAP:s guru, amerikanen Lyndon LaRouche, pratar ofta om sig själv som en sorts Kristusfigur. Och en Kristus som är mer allsmäktig och allvetande än till och med Gud: om man ska tro honom själv har han ju aldrig haft fel i någonting hittills i livet.

Eftersom han ser sig som en kristufigur är det inte konstigt att SATAN spelar en stor roll i denna sektgurus fantasivärld. Därför har Lyndon LaRouche genom åren jämfört sina motståndare med Satan och hävdat att olika delar av populärkulturen är satanisk.

Ni läsare som är lite över 30 minns kanske hur EAP och dess frontorganisation ADK drev kampanjer mot satanisk "rockmusik" runt 1990, tillsammans med de knäppaste kristna fundamentalister de kunde hitta i Sverige. Ni kanske också hade oturen att få ett exemplar av Ny Solidaritet i handen under samma tid, med artikeln "Varför mina motståndare kommer att dö", där han skrev att "något liknande den yttersta tiden är på väg" och det var givetvis satanister som skulle orsaka denna yttersta tid.

Runt 2003 drog Lyndon LaRouche och hans ungdomsrörelse (LaRouches Ungdomsrörelse, LYM) igång en kampanj mot Dick Cheney och de konservativa kretsarna i USA. Titeln på kampanjen var: "Satans barn"... LaRoucherörelsen har drivit en kampanj mot ett annat "satans barn" tidigare också, Olof Palme. Han kallades både satans barn och satan själv och djävulens djävul av rörelsen en gång i tiden.


INTERNETPå 90-talet utvidgades kampanjen mot den sataniska rockmusiken (exempelvis Beatles), så att man började angripa "videospelen" också. Denna kampanj mot "videospel" fortsätter än idag. Detta är för övrigt en aning lustigt eftersom tydligen varken denna "ungdomsrörelse" eller EAP:s redaktionella avdelning (Ulf och Astrid Sandmark) upptäckt att videospel inte finns längre, det heter ju dataspel numera! :o)

Eftersom internet är fritt finns det massor av kritik mot Lyndon LaRouche och hans rörelse på nätet. Bland annat finns det talrika sidor där avhoppare berättar vilken sekt rörelsen är. Detta är den faktiska anledningen till att de började attackera internet på olika sätt. Först förklarades Wikipedia vara "sataniskt" och en "ondskefull hjärntvättningsoperation" eftersom kritik mot LaRouche tilläts där. Sen beordrade LaRouche en attack på Facebook och Myspace också och denna våren är det Twitter som han gett sig på. Rykten går att Google är nästa internetfenomen som ska attackeras eftersom kritiken mot laRouche syns vid google sökningar!


Facebook, Twitter, "videospel" :o), och MySpace


Låt oss höra vad LaRoucherörelsen har att säga om facebook och MySpace och dataspel...

"I Mellanöstern vinns radikala terroristrekryter över genom perversioner av islamsk religion. I USA och Västeuropa är terroristens perverterade religion, videospelet. I ljuset av de här spelens uppenbara effekter visar omfattningen av spelens produktion, marknadsföring och massdistribution, genom folk som brittiska imperiets ordensriddare Bill Gates, Rupert "jag vill ha den blodig" Murdoch, Sony Company, Wired m fl, att den sataniska effekten är avsiktlig. Vad är i dag syftet med att spela spelen? Att skjuta dig själv? Att skjuta en vän? Eller att skjuta dina klasskamrater och sedan dig själv? Är det därför du spelar? Om inte folk i USA [och Sverige], med åldersgruppen 16 till 25 år i spetsen, river upp MySpace, Facebook och de här dataspelen kommer vi inte att överleva." ( http://www.larouche.se/artikel/terrorismen-kommer-till-vast-ungdomars-nya-sjalvmordsbombarkult )

***

"En person som deltar i den ansiktslösa grav som kallas MySpace, har, oavsett om han erkänner det eller ej, en själ som blir antastad. Denna rapport avser att ge den unge läsaren en chans att ta reda på vilka mänsklighetens fiender i verkligheten är, ta reda på varför de väljer en rutten skrothög, som den sataniske Murdoch, för att ge sig på den unga generationen, genom uppköpet av MySpace och andra ungdomsorienterade webbplatser. Vem är denne Rupert Murdoch? Varifrån kommer denna farsot? Om den unge läsaren vill att hans döda själ grävs upp från graven på MySpace, om han önskar bota dess krämpor och väcka den till liv, måste han fästa stor uppmärksamhet vid denna artikel, och ta emot en renad dos av verklighet...

Vill du att det här perversa missfostret (Murdoch9 kontrollerar YourSpace? Varför skulle du använda din tid till att leka med dig själv under det här missfostrets uppsyn? Hur kan någon moralisk individ som avser att göra det goda, vara fast på MySpace och onanera tillsammans med andra? Är du så sexuellt impotent att du inte längre onanerar privat, utan måste ha andra som gör det tillsammans med dig? (...)

För det andra, inse att om du tillhör dagens generation av unga vuxna, så hänger mänsklighetens framtid på hur du tänker och agerar i samhället. Genom att låta fienden hindra ditt sinne från att upptäcka nya och djupgående principer, som idéer, har de inte bara satt stopp för din utveckling, utan de har även fått dig att bli vår tids nya omedvetna internationella terrorist.

Jag kan nu höra den cyniska, rasande ynglingen, efter att ha läst denna rapport, säga: 'Jag bryr mig inte om vad du säger! Det här är mitt liv, det är min frihet, det är min fritid! Jag tänker aldrig låta Murdoch kontrollera mig!' Dessa ord liknar de ord som yttrats av de nya unga självmordsmördarna. Tänker du låta din egen okunnighet och ditt infantila ego bli orsaken till vår tragedis makt?
" ( http://www.larouche.se/artikel/myspace-murdochs-nurnbergmassmote )

***

"Lyndon LaRouche liknade dessa rörelsers organisation vid Dionysiska kulter. Twitter, detta senaste högteknologiska och direkta kommunikationssystem, som används för att aktivera ett stort antal människor i realtid via telefon och Internetlänkar, har anammats av den Brittiska underrättelseagenten Soros och dennes Jakobinska underhuggare för att skapa så mycket socialt kaos som möjligt. Kaoset ska främst skapas bland olika ungdomskulter, vars största drivkrafter är förtvivlan och ilska vilka har växt på grund av den globala ekonomiska och finansiella kollapsen. De som samlas genom Twitter på detta sätt är, som LaRocuhe har varnat för, Nietzscheanska, fascistiska och existentialistiska rörelser, som kan mobiliseras i samma stil som Hitlerjugend å oligarkiska intressens vägnar, vilka ungdomarna är totalt omedvetna om."

Ni som vill läsa mer av denna dynga kan kika här på den artikelsamling LaRoucherörelsen själv satt samman: http://www.larouche.se/nyheter/2007/12/10/ar-djavulen-i-din-dator


Censur


Låt er inte luras av hur knäppt det låter.

I ett förslag till konstitution för kanada, från 1981, säger Lyndon LaRouche direkt att vissa grupper av människor ska berövas yttrandefrihet genom tidningscensur, berövas rösträtten och sättas i fängelse i hans "idealstat". I förslaget kallar han dem "hedonisterna", alltså samma sorts människor som han attackerar med sin kampanj mot internet och datorspel. ( Se här: http://american-lycurgus.blogspot.com/2009/03/canadian-constitution-blueprint-for.html )

Lyndon laRouche är väldigt öppen med att han vill införa censur. I den amerikanska versionen av LaRoucherörelsens pamflett mot dataspel och internet säger Lyndon (http://www.larouchepac.com/node/5041 ) att MySpace, facebook och vålsamma dataspel som Counterstrike hotar civilisationen och att "därför, måste var och en av dessa tre fenomen, som dominerar vår kultur idag, förstöras, precis som man skulle diagnosticera och ta bort smittsamma och farliga medicinska virus" som hotar vår hälsa...

Så svaret på frågan jag yttrade i rubriken är: JA LYNDON LAROUCHE OCH EAP VILL CENSURERA INTERNET!

Eller för att citare en av rörelsens ungdomsorganizatörer: "demokrati är äckligt!" Och för att citera LaRouche: "demokrati är en skapelse av brittiska agenter... och syftet med demokrati är att hjärntvätta folk och destabilisera länder som inte lyder det den brittiska makteliten säger åt dem att göra"... (Som en parantes kan nämnas att de två länder som LaRouche och EAP stöder mest i världen idag är Sudan och Zimbabwe...)

/TLäs mer på min huvudblogg: Do you want LaRouche to censor the internet? http://american-lycurgus.blogspot.com/2009/03/do-you-want-larouche-to-censor-internet.html

Why do LaRouche speak so much about Satan? http://american-lycurgus.blogspot.com/2009/04/lyndon-larouche-has-always-used-satan.html

Rörelsens pamflett mot dataspel och sociala nätverk på internet kan hittas här: http://www.larouche.se/nyheter/2007/12/10/ar-djavulen-i-din-dator

.

No comments:

Post a Comment